شرکت اینتل در نظر دارد گل سرسبد تراشههای خانگی خود با نام Core i9 9900K را پاییز معرفی کند، با این حال از هم اکنون شاهد درز بنچمارکهای این تراشه بالا رده هستیم که افزایش بازدهی 25 درصدی نسبت به نسل قبلی را نوید میدهد.0 بر این اساس پردازنده Core i9 9900K اینتل که یک تراشه هست هستهای محسوب میشود، توانسته در بنچمارک Time Spy CPU به امتیاز 10718 در شرایط عادی دست پیدا کند که یک سر و گردن بالاتر از امتیاز 9147 کسب شده توسط Ryzen 2700X است. در سوی دیگر پیشتر شاهد کسب امتیاز 7918 توسط تراشه i7 8700K در شرایط یکسان بودهایم؛ بدین ترتیب میتوان نتیجه گرفت که پردازنده Core i9 9900K نسبت به این مدل 25 درصد سریعتر عمل میکند. پردازندههای نسل نهم اینتل ٩ مهرماه با ٨ هسته از راه خواهند… اینتل تا پایان سال میلادی یک پردازنده ۲۸ هستهای ۵ گیگاهرتزی… همچنین اطلاعات درز کرده نشان میدهد این تراشه دارای 8 هسته و 16 رشته بوده به طور پیشفرض با کلاک فرکانس 3.1 گیگاهرتز کار میکند که کمی نامید کننده است؛ اما میتوان آن را تا 3.6 گیگاهرتز در حالت اورکلاک افزایش داد. نکته قابل توجه بعدی آنکه پردازنده مذکور بر روی مادربرد Z370 ایسوس تست شده است که نشان میدهد این سری از مادربردهای ایسوس قابلیت پشتیبانی از پردازندههای هشت هستهای را دارند.توجه داشته باشید که Time Spy CPU همانند Threadripper یک برنامه تست سطحی پردازندههای مختلف است و از آنجا که تنها قادر به باز گذاشتن 10 رشته در زمان تست است، نمیتوان گفت که قدرت پردازنده Core i9 9900K اینتل قطعاً در اندازه ذکر شده است.منبع
پهپاد بعدی شرکت دیجیآی موسوم به ماویک ۲، با کمک ماژول دوربین در طرفین خود، از زاویه دید ۳۶۰ درجه برای جلوگیری از برخورد با موانع برخوردار خواهد بود. Arrayمنبع
به گزارش خبرآنلاین، ابزار «های-تِک»جدید توسط 30 سازمان نظامی-امنیتی بر فراز 5 استان چین (اغلب مسلماننشین و هممرز با مغولستان، روسیه، قزاقستان، تاجیکستان، افغانستان ،پاکستان و هند) اخیراً به پرواز درآمده و از شهروندان خود جاسوسی میکند.{لینک}
«ساوث چاینا مورنینگ پست» گزارش داد پروژه تحت نام Dove بهوسیله «سونگ بی فنگ» مدیریت میشود. وی استاد دانشگاه پلی تکنیک در Xian و رئیس سابق پروژه Chengdu-J-20 یا همان جنگنده نسل پنجم ضدرادار چین بوده است.
مینی پهپاد به شکل کبوتر قمری طراحیشده و بال واقعی دارد که با یک جفت میللنگ به موتور الکتریکی وصل شده و درست مانند یک پرنده پرواز میکند.دوربین با رزولوشن بالا، آنتن جیپیاس، سیستم کنترل پرواز و لینک دیتای ماهوارهای روی این پرنده جاسوسی نصبشده است.
مقیاس استخراج اطلاعاتی این پرنده فعلاً محدود بوده و مهندسان چینی روی افزایش ظرفیت و شعاع عملیاتی آن کار میکنند.
به گفته محققان غربی استفاده از این نوع پرندههای جاسوسی باعث ترس مضاعف شهروندان میشود.
چین با استفاده از فناوریهایی مانند چهره شناس، هوش مصنوعی و عینکهای هوشمند سعی دارد 1.4 میلیارد جمعیت خود را تحت نظارت و ارزیابی قرار داده و درنهایت به شهروندان خود نمره انضباط اخلاقی دهد.
به گزارش خبرآنلاین، گوریلا گلس 6 ضمن محافظت از گوشی وظیفه اصلی، یعنی ضد خش بودن را بهتر از قبل انجام میدهد.{لینک}
گفته میشود گوشی اوپو F9 و F9 Pro اولین گوشیهایی خواهند بود که به گوریلا گلس 6 مجهز شده و ممکن است 16 اوت رونمایی شوند. این دوگوشی مخصوص بازار هند و مالزی تعریفشده و در انگلیس نیز عرضه خواهد شد.
سال گذشته نیز گوشی اوپو فایند ایکس و اوپو آر15 اولین گوشیهایی بودند که به گوریلا گلس 5 مجهز شدند.
اوپو قبلاً از رونمایی از گوشی مجهز به نمایشگر ضد آب خبر داده بود که نمونه آن را روی گوشی اسنشال دیده بودیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از تککرانچ، انسانها معمولا نگاه کردن به رباتهایی را که بیگانه به نظر میرسند، ناخوشایند میدانند و تعامل با این گونه رباتها برایشان دشوار است؛ اما ممکن است یک ربات جدید، این مشکل را حل کند.
"ربات تقلیدی بیان احساسات" یا "سیر" (SEER) که توسط یک دانشجوی ژاپنی به نام "تاکایوکی تودو" (Takayuki Todo) ابداع شده، یک تجربه کاملا متفاوت محسوب میشود. این ربات، یک سر و گردن شبهانسان کوچک است که با تماس چشم و تقلید احساسات، به نزدیکترین شخص در اطراف خود واکنش نشان میدهد.
حالات این ربات، به دو دسته تقلید و تماس چشم تقسیم میشوند که هر دو مورد، مبتنی بر دوربینی هستند که ویژگیهای چهره را در زمان واقعی تشخیص میدهد و ردیابی میکند.
"سیر" در حالت تقلیدی، محل قرار گرفتن ابروها، پلکها و سر شخص را منعکس میکند. این حالت، بینقص نیست زیرا معمولا ربات به خاطر وجود دادههای بینظم چهره، دچار لرزش میشود؛ اما این موارد در نسخه جدیدتر آن، اصلاح شدهاند. حالتهای طبیعی چهره انسانها معمولا پرمعناتر هستند، اما این چهره کوچک با چشمانی که واقعی به نظر میرسند، تا حدودی از عهده تاثیرگذاری عمیق برمیآید.
حالت تماس چشمی ربات، امکان تعامل بیوقفه با نزدیکترین شخص را فراهم میکند؛ اما این توانایی، مانند تماس چشمی رباتهای دیگر نیست. نگاه کردن به "سیر"، مانند نگاه کردن به جلوههای بصری است و موجب احساس همدردی بیننده با این ربات میشود. این احساس، بیشتر ناشی از چهره طبیعی کودکانه و چشمان واقعی "سیر" است.
این ربات، تنها یک پروژه هنری به شمار میرود؛ اما فناوری ورای ساخت آن، طوری است که میتوان انتظار داشت در آینده به یک دستیار مجازی تبدیل شود.
از ربات "سیر"، در کنفرانس " SIGGRAPH" در شهر ونکوور کانادا رونمایی شد.